کرمانشاه آنلاین

کیک بروکلی و چدار

آشپزی

۳ آذر ۱۳۹۹ 107 بازدید
کرمانشاه آنلاین
کیک بروکلی و چدار

کیک بروکلی و چدار

کیک بروکلی و چدار

  • کلم بروکلی:280 گرم
  • تخم مرغ:6 عدد بزرگ
  • جوز:1/8 قاشق چای خوری
  • شیر پرچرب :1/2 فنجان
  • پنیر چدار :85 گرم
  • کره :به میزان لازم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
کیک بروکلی و چدار

کیک بروکلی

   
پخت کیک بروکلی و چدار

طرز تهیه کیک بروکلی و چدار

ابتدا فرتان را روشن کنید تا گرم شود.فرتان را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. 4 عدد قالب انتخاب کنید که گنجایش حجم آن 200 گرم باشد.

قالب ها را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. داخل قابلمه ای آب جوش با نمک حاضر کنید و بروکلی ها را به مدت 1 دقیقه داخل آن قرار دهید و بعد آبکشی کنید.

کمی که آب بروکلی ها گرفته شد ، آن ها را به صورت درشت خرد کنید. داخل ظرفی نسبتا بزرگ، تخم مرغ ها را به همراه شیر، نصف قاشق چایخوری نمک، ¼ قاشق چایخوری فلفل و جوز با هم مخلوط کنید.

بعد بروکلی و پنیر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط را به طور مساوی داخل قالب های چرب شده بریزید.

قالب ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بروکلی ها بپزند و روی آنها طلایی شود. کیک بروکلی و چدار را در کنار نانهای ترد و سالاد سرو کنید.

پیش غذا

نکات تکمیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

دستور تهیه،غذای محلی,غذاهای ساده,آشپزی خانگی,تهیه غذا,آموزش غذا,غذای مجردی

تبلیغات متنی
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط