کرمانشاه آنلاین

نان پنیر و سیب زمینی

آشپزی

۷ آبان ۱۳۹۹ 164 بازدید
کرمانشاه آنلاین
rgrhfc

نان پنیر و سیب زمینی

نان پنیر و سیب زمینی

درست کردن نان پنیر و سیب زمینی,طرز پخت نان پنیر و سیب زمینی

 

 

نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام، ایده آل است. پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد.

 

مدت زمان طبخ : 80 دقیقه

مناسب برای تعداد : 4 نفر

 

مواد لازم جهت تهیه :

 آرد سفید225 گرم
پنیر قرمز لیستر رنده شده125 گرم
سیب زمینی پخته پوره شده و خنک شده175 گرم
آب200 میلی لیتر
روغن1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
 نمک1 قاشق چایخوری
پودر خردلنصف قاشق چایخوری
کره جهت چرب نمودنمقداری

 

طرز تهیه :

کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید.

آرد، نمک، پودر خردل و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید.

 

2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب زمینی پخته و له شده، به مواد داخل کاسه اضافه نمایید و هم بزنید.

 

آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نموده تا یک خمیر نرم درست شود.

خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده، پهن نمایید و سریعا آن را به شکل یک دایره به قطر 20 سانتیمتر در بیاورید.

     

    خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و باقی پنیر که نگه داشته بودید، بر روی آن بپاشید.

     

    خمیر را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شود. مغز پخت گردد.

     

    نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. وقتی آماده سرو شد، آن را به چهار قسمت خرد نمایید. هر چه تاز سرو شود بهتر است.

     

    وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام، ایده آل است. پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد.

     

    جدول ارزش غذایی 

    کالری برای یک نفر : 94 کالری

    چربی برای یک نفر : 3.50 گرم

    پروتئین برای یک نفر : 3.50 گرم

    کربوهیدرات برای یک نفر : 13.00 گرم

     

    منبع : avayesalamati.com

    اشتراک گذاری

    مطالب مرتبط