کرمانشاه آنلاین

فریتاتا

آشپزی

۴ آذر ۱۳۹۹ 141 بازدید
کرمانشاه آنلاین

فریتاتا

فریتاتا مارچوبه و ژامبون

فریتاتا مارچوبه و ژامبون
 فریتاتا مارچوبه

 طرز تهیه فریتاتا مارچوبه و ژامبون

ابتدا سر و ته مارچوبه ها را بزنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس مارچوبه ها را از تابه خارج کرده و ژامبون خرد شده را سرخ نمایید. مقداری نمک و فلفل بریزید و تخم مرغ های زده شده را روی آن بریزید.

مارچوبه ها را روی تخم مرغ ها بچینید و گوجه های گیلاسی را از وسط برش بزنید و روی آن بریزید. در آخر پستو را بریزید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن پخته و برشته شود.

   

فریتاتا را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن روغن زیتون بریزید و با نان دلخواه سرو کنید.

فریتاتا مارچوبه و ژامبون

نکات تکمیلی در مورد فریتاتا مارچوبه و ژامبون

فریتاتا مارچوبه و ژامبون جزو غذای ملل – ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فریتاتا مارچوبه و ژامبون را می توانید در وعده صبحانه – نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد

,غذای ایتالیائی,خوراک ایتالیائی,دسر ایتالیائی,ساندویج ایتالیائی,دستور غذای ایتالیائی

,Cibo italiano, cibo italiano, dessert italiano, panino italiano, ricetta italiana,

تبلیغات متنی
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط