کرمانشاه آنلاین

سیب زمینی پنیر

آشپزی

۳ آذر ۱۳۹۹ 268 بازدید
کرمانشاه آنلاین
سیب زمینی پنیر

سیب زمینی پنیر

سیب زمینی پنیر

  • سیب زمینی درشت :3 عدد
  • پودر پنیر پارمسان :4 قاشق چایخوری
  • پیازچه خرد شده :4/1 پیمانه
  • شیر پرچرب :2 پیمانه
  • آرد سفید:1 قاشق سوپخوری
  • کره :50 گرم
  • تخم مرغ زده شده :2 عدد
  • آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده:1 قاشق چایخوری
  • قرص عصاره مرغ یا گوشت :1 عدد
  • خامه:2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
سیب زمینی پنیر
سیب زمینی پنیر
 سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

طرز تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و سیب زمینی ها را داخل فویل پیچیده و به مدت یک ساعت  داخل فر قرار دهید تا بپزد.
بعد از پخته شدن سیب زمینی ها را خرد کنید و داخل ظرف ها یا کاسه های سوفله خوری بریزید و روی آن سس آلفردو بریزید.
مقداری پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و دوباره به مدت یک ربع در فر گرم شده با دمای200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر و سس گرم شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن کره و آرد سفید را کمی تفت دهید. بعد شیر را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مواد با هم یکدست شود.
بعد از 4 تا 5 دقیقه جوشیدن و غلیظ شدن ، قرص عصاره مرغ ، تخم گشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
سپس سس را از روی حرارت بردارید و داخل آن تخم مرغ ها و خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مجددا مواد را حدودا 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید.
برای خوش عطر شدن سس  میتوانید 1 تا 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید.سس را  روی سیب زمینی های کبابی بریزید و نوش جان کنید.
سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

نکات تکمیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سیب زمینی پنیر را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دستور تهیه،غذای محلی,غذاهای ساده,آشپزی خانگی,تهیه غذا,آموزش غذا,غذای مجردی

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دانلود اپلیکیشن اندروید کرمانشاه آنلاین دانلود