کرمانشاه آنلاین

سوپ هویج مراکشی

آشپزی

۳ آذر ۱۳۹۹ 121 بازدید
کرمانشاه آنلاین
سوپ هویج مراکشی

سوپ هویج مراکشی

سوپ هویج مراکشی

  • آب مرغ کم نمک :دو نیم فنجان
  • زیره :دو نیم قاشق چای خوری
  • آبلیمو:1 قاشق چای خوری
  • عسل :1 قاشق غذاخوری
  • هویج خرد شده:450 گرم
  • کره :55 گرم
  • ماست :120 گرم
  • پیاز سفید خرد شده :1 فنجان
  • فلفل قرمز:1/8 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
سوپ هویج
سوپ هویج
 سوپ هویج مراکشی

طرز تهیه سوپ هویج مراکشی

داخل قابلمه ای کره راگرم کنید تا ذوب شود. بعد پیاز را به آن اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید. سپس هویج و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن حرارت زیر قابلمه را کم کنید و درب آن را ببندید و اجازه دهید تا 20 دقیقه آرام بجوشد تا هویج نرم شود.
داخل یک قابلمه کوچک زیره را کمی حرارت دهید تا به شکل تست در بیاید.بعد بگذارید تا خنک شود و آسیابش کنید.
سوپ را از روی حرارت بردارید و وقتی که کمی از حرارت افتاد ،داخل مخلوط کن بریزید و له کنید تا به شکل پوره در بیاورید.
بعد از پوره شدن سوپ آن را مجددا به قابلمه برگردانید و با آبلیمو، عسل فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و کمی دیگر روی حرارت بجوشانید.
سوپ آماده شده را داخل کاسه های مورد نظرتان بریزید، و روی آن ماست و زیره پخش کنید.
سوپ هویج مراکشی

 سوپ هویج

   

نکات تکمیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دستور تهیه،غذای محلی,غذاهای ساده,آشپزی خانگی,تهیه غذا,آموزش غذا,غذای مجردی

تبلیغات متنی
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط