روغن انداختن خورش فسنجان
خورشت فسنجان در شهرهای مختلف ایران با روش های گوناگونی تهیه می شود و هر شهر مواد اولیه خاص خود و روش خاص خود را دارد اما در این میان روغن انداختن خورش فسنجون نکته ای دارد که در تمام نقاط کشور به روش های زیر انجام می شود پس با ما همراه باشید.
روش روغن انداختن فسنجون:
1-به جای اینکه ابتدا مقدار زیادی آب درون ظرف خورش بریزید شما باید ابتدا مقدار کمی آب سرد بریزید و هر 15 دقیقه الی 20 دقیقه چند قالب یخ در کنار مقداری آب سرد را درون ظرف بریزید وقتی این کار را انجام دهید به اصطلاح شوک به خورشت وارد شده و این تغییر دمای ناگهانی باعث میشود خورشت روغن بندازد.
2- روش دیگری که می تواند به سادگی باعث روغن انداختن خورش شود شعله کم و صبر کردن است یعنی اگر حرارت شعله کم باشد و خورش مدت زمان زیادی روی شعله باشد بدون نیاز به روش بالا می توانید روغن انداختن خورش را ببینید.
3-برای روغن انداختن خورش فسنجون گردو را با آب سرد مخلوط کنید تا روغن گردو به طور کامل آزاد بشود.
دستور تهیه،غذای محلی,غذاهای ساده,آشپزی خانگی,تهیه غذا,آموزش غذا,غذای مجردی
مطالب پیشنهادی سایت- نوید محمدزاده
- الهام حمیدی
- چهارمین همسر رضا شاه
- پرتو کرمانشاهی
- محسن لرستانی
- محمدعلی ودود
- اسماعیل مسقطی خواننده کرمانشاهی