کرمانشاه آنلاین
کرمانشاه آنلاین
املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

  • کره :30 گرم
  • قارچ خردشده :200 گرم
  • گوجه فرنگی خردشده :2 عدد
  • تخم مرغ :4 عدد
  • پنیر رنده شده (با رنده درشت) :75 گرم
  • جعفری :نصف فنجان
املت قارچ

املت قارچ و گوجه فرنگی

   
املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

داخل یک ماهیتابه داغ شده دو سوم کره را ذوب کنید و به آن قارچ ها و گوجه فرنگی های خردشده را اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا بپزند.

تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب داخل یک ظرف مناسب بریزید و به آرامی هم بزنید.

بعد به تخم مرغ ها مقداری نمک ، فلفل ، پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

کره باقی مانده ی را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید و بعد ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و کمی هم بزنید.

بعد بگذارید به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بپزند و سطح زیرین آنها طلایی رنگ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیزحرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.

املت قارچ

نکات تکمیلی

املت قارچ جزو غذای ملل – آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
املت قارچ را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

دستور تهیه،غذای محلی,غذاهای ساده,آشپزی خانگی,تهیه غذا,آموزش غذا,غذای مجردی

تبلیغات متنی
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط