آبگوشت کشک بادمجان
آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
آبگوشت کشک بادمجان
مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :
نخود و لوبیا | 1 پیمانه |
لوبیا چیتی | یک دوم پیمانه |
عدس | یک دوم پیمانه |
گوشت گردن گوسفند | 1 کیلوگرم |
پیاز | 1 عدد درشت |
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده | 4 عدد درشت |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
کشک | 1 پیمانه |
سیر سرخ کرده | 4 حبه |
نعنا داغ | 1 قاشق سوپخوری |
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
یادآوری:
آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.
منبع : shorshirin.blogfa.com
Eggplant curd broth
Eggplant curd broth is a food of Garmsar people. Of course, this food is known in Lorestan province as Lori curd broth.
Eggplant curd broth
Ingredients for eggplant curd broth:
Peas and beans 1 cup
Pinto beans one-half measure
Lentils one-half measure
Mutton neck 1 kg
1 large onion
Slice and fry 4 large eggplants
Salt, pepper and turmeric as needed
1 cup curd
4 cloves fried garlic
Hot mint 1 tbsp
Preparation method:
Soak the beans the night before and then discard the water.
Then put the meat and onion with the beans in a saucepan and add the required amount of water and bring to a boil.
Then turn down the heat to cook the broth. Now add the eggplants, salt, pepper and turmeric.
At the end of cooking, add the curd to the broth and garnish with hot garlic and mint.
Reminder:
The broth should fit well and then add the eggplants so that it does not get too crushed.
Source: shorshirin.blogfa.com
مطالب پیشنهادی سایت- نوید محمدزاده
- الهام حمیدی
- چهارمین همسر رضا شاه
- پرتو کرمانشاهی
- محسن لرستانی
- محمدعلی ودود
- اسماعیل مسقطی خواننده کرمانشاهی